Skip links

Sistem remodelare corporală

Noble Shape

Dacă doriți să slăbiți, o simplă reducere a aportului caloric nu va oferi rezultatele dorite. Pentru a veni în ajutorul terapeuților în tratamentul obezității, EUNSUNG™ a dezvoltat sistemul NOBLE SHAPE™.

Solicită informații

Reducere eficientă

a stratului adipos și tratamentul celulitei

NOBLE SHAPE™ este un sistem complex dezvoltat prin îmbinarea a 3 tehnologii eficiente de remodelare corporală și tratamentul celulitei – laser de joasă intensitate (LLLT), frecvența cu amplitudine modulată (AMF) și radiofrecvența bi-polară (RF).

Prin efectul sinergetic a celor 3 tehnici de remodelare, NOBLE SHAPE™ asigură rezultate inedite:

  • tratamente de reducerea circumferinței (lipoliza)
  • îmbunătățirea aspectului și reducerea celulitei
  • creșterea elasticității pielii
  • drenaj limfatic și îmbunătățirea circulației

Lipolaser

—LLLT – Low Level Laser Treatment este un tratament specific utilizat în remodelare corporală pentru lichefierea grăsimii și tonifierea pielii

Tratamentul lipolaser este un procedeu de fotobioremodelare și este eficient în reducerea grăsimii localizate, a circumferinței și în reducerea edemelor. Iradierea țesutului adipos cu lipolaser, creează pori de tranziție în adipocite și accelerează descompunerea trigliceridelor. Lipidele sunt localizate în țesutul interstițial, de unde sunt procesate prin metabolismul natural.

Tratamentul lipolaser reversează efectele dietei greșite – adică depunerea caloriilor consumate în exces și creșterea stratului adipos. Fotobioremodelarea stimulează procesul natural a corpului de eliberare a conținutului celulelor adipoase și reduce grosimea stratului adipos.

Tratamentul cu lipolaser prezintă următoarele beneficii:

Fără intervenție chirurgicală

Fără durere

Fără timp de recuperare

Fără efecte secundare

Sistemul NOBLE SHAPE™ lucrează cu 60 x 100mW diode laser de joasă frecvență de 650nm.

Amplitude modulated frequency

—Curentii de joasa frecventa reprezinta impulsuri ritmice cu o frecventa de pana la 4000 hz, cu efecte excitomotorii asupra fibrelor nervoase si a tesutului muscular

Efectul de remodelare corporală a curentului cu frecvențe joase și medii se bazează pe inducția de contractarea mușchilor și consumarea energiei pentru a reduce stratul adipos.

Efectul curentului cu frecvența joasă – stimularea celulelor nervoase și activarea celulelor musculare (fizio-terapie și reducerea durerii)

Efectul curentului cu frecvența medie – contractare și relaxarea musculară, migrarea electroliților cauzata de diferența de potential, degradarea triglicerideor in acizi grași și glycerol, tonifiere și îmbunătățirea elasticității țesutului, forță musculară crescută, dilatare capilară și circulație îmbunătățită

Tratamente cu curent frecvență modulată (AMF)

Tratamentul celulitei

Tratamente lipoliză

Body styling

Revitalizarea organizsmului

Relaxarea musculaturii

Drenaj limfatic

Radiofrecventa

—Radiofrecvența în tratamente estetice este cel mai eficient mod neinvaziv pentru stimularea colagenului

Terapia cu radiofrecvență este un tratament estetic non-ablativ, ceea ce înseamnă că acționează direct în profunzimea pielii, fără a afecta stratul de la suprafața. Principiul de functionare a tratamentului de radiofrecventa se bazeaza pe curentul care întâlnește impedanța în țesut ceea ce generează căldură. Când pragul de 60°C este atins în straturile dermale, colagenul se denaturează și fibrele se contractă. Se declașează o cascadă de inflamare locală, ca răspuns la căldura excesivă, proces ce implică formarea de nou colagen.

Radiofrecvență BI-POLARĂ:

Tehnologia radiofrecventei bi-polare livrează fără durere energie radiofrecvența optimă şi focusată la nivelul tegumenului şi la nivelul depunerilor adipoase subcutanate. Energia pătrunde la o adâncime bine controlată şi focusată strict pe zona de tratament de către cele 2 electrode. Această livrare focusată se traduce prin eficienţă mărită care produce rezultate imediate şi vizibile de la primul tratament.

  • Stimularea colagenului cu radiofrecventa pentru o piele mai fermă

Fibrele elastice a pielii – colagenul şi elastina – sunt produse de către fibroblaşti. Pe parcursul unui tratament de radiofrecvenţă, prin încălzirea pielii şi a stratul subcutanat, colagenul şi elastina se contractă rezultând într-o piele vizibil mai fermă. Efectul de încălzire profundă stimulează metabolismul celular şi regenerearea colagenului.

  • Tratamentul celulitei și modelare corporală cu radiofrecvență

Încălzirea celulelor adipoase accelerează metabolismul natural al acestora şi cauzează reducerea dimensiunii lor. Creşterea temperaturii forţează celulele adipoase să secrete acizi graşi (grăsimea se lichefiează), care este eliminat din sânge prin sistemul limfatic. Rezultatul este reducerea aspectului celulitei şi reducerea depozitelor de grăsime localizate.

Specificații tehnice sistem Noble Shape

LIPOLASER 658nm (100mW) – 4L pad x 9 diode / 4M pad x 6 diode
RADIOFRECVENTĂ Bipolara / 1Mhz
FRECVENȚA 1 – 4000Hz

DIMENSIUNI 395 x 483 x 264mm
RETEA ELECTRICA 100-240V / 50-60Hz
PRODUCATOR Eunsung Global