Skip links

Tehnologie performantă de criogenare

CoolShaping 2

Reducerea grăsimii localizate, remodelare corporală și slăbire prin tehnologie integrată de criolipoliză 360° stereoscopică și vacuum

Solicită informații

Tehnologie inovativă

Criolipoliză și vacuum

Criolipoliza este o tehnologie inovativă, non-invazivă, care combină tehnologia performantă de criogenare — localizarea și reducerea grăsimii – cu un vacuum puternic. Sistemul de criolipoliză și vacuum COOLSHAPING™ 2 prin noua tehnologie îmbunătățită 360° CRYO SCULPTOR™ reduce mai eficient și mai rapid țesutul adipos localizat, prin sistemul integrat de criogenare cu vacuum.

Interfață comprehensivă

Controlul precis al temperaturii

Setarea timpului de tratament

Funcție automată la alegere

4 tipuri de vacuum pulsat

Control sucțiune vacuum

Sistem de răcire 360° stereoscopic

Cu noul sistem de răcire 360° stereoscopic, suprafața pielii răcită simultan este extinsă considerabil. Prin suprafața mărită în mod semnificant obținem tratament mai rapid și mai eficient.

Nu implică o perioadă de recuperare

Nu implică o perioadă de recuperare, pacientul / clientul poate reveni la activitățile obișnuite, inclusiv la exerciții fizice, imediat după terminarea ședinței.

Aplicarea simultană a celor 4 aplicatoare

Aplicarea simultană a celor 4 aplicatoare de dimensiuni și funcții diferite, facilitând astfel tratamentul diferitelor zone

Rezultate sunt vizibile după 3 săptămâni

Un singur tratament e capabil să distrugă 25-40% din celulele adipoase din zona în care se lucrează. Aceste rezultate sunt vizibile după 3 săptămâni de la prima ședință.

Cum funcționează criolipoliza și vacuum

—Criolipoliza răcește în mod controlat și gradat temperatura la nivelul subcutanat al grăsimii (stratul care se afla imediat sub piele). Țesutul gras este atras în aplicator printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulația sanguină și ajută la răcirea localizată a zonei.

Temperatura zonei scade până la -7°C / -10°C . Temperaturile scăzute elimină celulele adipoase fără să afecteze pielea sau mușchii. Faza finală a tratamentului este procesul natural de eliminare a grăsimilor prin sistemul limfatic.

Procedura de înghețare a țesutului gras nu necesită incizii, anestezie (liposucție), sau injectare (mezoterapie corporală). Nu este necesară internarea și nu implică nici un disconfort pentru persoana care apelează la tratament, așa încât, în timpul procedurii, se poate citi, asculta muzică sau chiar odihni. Nu implică o perioadă de recuperare, pacientul / clientul poate reveni la activitățile obișnuite, inclusiv la exerciții fizice, imediat după terminarea ședinței.

Un singur tratament e capabil să distrugă 25-40% din celulele adipoase din zona în care se lucrează. Aceste rezultate sunt vizibile după 3 săptămâni de la prima ședință.

Avantajele criolipoliza și vacuum

SISTEM RĂCIRE 360° STEREOSCOPIC

Cu noul sistem de răcire 360° stereoscopic, suprafața pielii răcită simultan este extinsă considerabil. Prin suprafața mărită în mod semnificant obținem tratament mai rapid și mai eficient.

4 APLICATOARE CU FLUX SIMULTAN

Sistemul de criolipoliza COOLSHAPING™ 2 permite aplicarea simultană a celor 4 aplicatoare de dimensiuni și funcții diferite, facilitând astfel tratamentul diferitelor zone care pot include abdomen, gât (gușă dublă) sau coapsele – toate în cadrul unui singur tratament.

TRATAMENTE SIMULTANE CRIOLIPOLIZĂ 2 PERSOANE

Cu cele 4 aplicatoare de dimensiuni diferite a sistemului de criolipoliza COOLSHAPING™ 2, pot fi tratate simultan chiar și 2 persoane.

TIMP DE TRATAMENT CRIOLIPOLIZA REDUS

Sistemul de răcire 360° Stereoscopic răcește mai eficient stratul adipos, asigurînd un tratament eficient într-un timp mai scurt. Timpul redus de tratament crește siguranța și reduce riscul efectelor secundare nedorite asupra țesutului

APLICATOARELE CRIOLIPOLIZA ȘI VACUUM COOLSHAPING™

Pentru creșterea acurateții și eficienței tratamentului de criolipoliza, sistemul COOLSHAPING™ 2 vă pune la dispoziție 4 aplicatoare specializate:

L (Large – suprafata activa) – 76x186x115mm

M (Medium – suprafata activa) – 51x136x92mm

S (Small – suprafata activa) – 37x79x58mm

Mini (m – suprafata activa) – 37x79x58mm

Fiecare aplicator in parte este independent și are propriul sistem de control și vacuum. La fiecare aplicator în parte se poate regla temperatura cea mai potrivită pentru zona tratată.

TRATAMENTE EFICIENTE ȘI SIGURE PRIN CRIOLIPOLIZA ȘI VACUUM COOLSHAPING™

Tratament remodelare pentru zona abdomenului

Tratament de redefinire a zonei feselor

Reducerea dimensiunii taliei

Remodelarea zonei coapselor

Remodelarea zonei gambelor

Tightening pentru partea superioara a brațelor

Celulele de grăsime distruse sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimină țesuturile moarte, reciclându-le și trasformându-le în aminoacizi, peptide și proteine. 

Specificații tehnice sistem CoolShaping2

CRIOLIPOLIZĂ Temperatură -10°C – 5°C
VACUUM 80 mmHg (Level 1) – 520 mmHg (Level 10)
APLICATOR S (Small – suprafata activa) – 37x79x58mm
APLICATOR M (Medium – suprafata activa) – 51x136x92mm
APLICATOR L (Large – suprafata activa) – 76x186x115mm
APLICATOR Mini (m – suprafata activa) – 37x79x58mm
INTERFAŢĂ Ecran Tactil D26cm
GREUTATE 100kg
DIMENSIUNI 738 X 498 X 1118 (mm)