Skip links

Sistem de ultimă generație pentru remodelare corporală

PowerShape 2

Radiofrecvență Mono- / Bi-/ Multipolară + Vacuum + Lipolaser – sistem integrat de remodelare corporală și tratamente faciale 4-în-1 – slăbire, conturare, rejuvenare, reducerea celulitei şi a circumferinţei

Solicită informații

Eficiență maximă

În slăbire, conturare, rejuvenare, reducerea celulitei şi a circumferinţei

POWERSHAPE™ 2 este un sistem de ultimă generație pentru remodelare corporală, tratamentul celulitei și tratamente faciale – combinația sinergetică radiofrecvență, bi- și multipolară, lipolaser și vacuum endermologic. Radiofrecvența și lipolaserul provoacă încălzirea țesutului subcutan și ajută la lichefierea stratului adipos. Deasemenea, stimulează producția de colagen și crește metabolismul pentru tensionarea pielii și reducerea volumului din zona de tratament.

Vacuumul endermologic crește circulația sanguină și stimulează drenajul limfatic = crește eficiența tratamentului.

Avantaje PowerShape 2

Creşte distribuţia intracelulară a oxigenului

Încălzeşte ţesutul în straturile superficiale cât și cele din adâncime și creşte distribuţia intracelulară a oxigenului prin ridicarea temperaturii ţesutului

Stimulează metabolismul

Îmbunătăţeşte microcirculaţia, facilitează activarea fibroblaştilor • Stimulează metabolismul celulelor adipoase şi activităţile lipolitice, reducerea grăsimii localizate;

Tonifiere profundă, indiferent de vârstă

Îmbunătăţeşte elasticitatea şi fermitatea pielii, stimularea producției de colagen;

Aspectul pielii vizibil îmbunătățit chiar de la prima ședință

Reducerea vergeturilor și prevenirea apariției acestora • Atenuarea aspectului de coaja de portocală.

Radiofrecvența

—Radiofrecvența în tratamente estetice cel mai eficient mod neinvaziv pentru stimularea colagenului

Terapia cu radiofrecvență este un tratament estetic non-ablativ, ceea ce înseamnă că acționează direct în profunzimea pielii, fără a afecta stratul de la suprafața. Principiul de funcționare a tratamentului de radiofrecvență se bazează pe curentul care întâlnește impedanța în țesut ceea ce generează căldură. Când pragul de 60°C este atins în straturile dermale, colagenul se denaturează și fibrele se contractă. Se declanșează o cascadă de inflamare locală, ca răspuns la căldura excesivă, proces ce implică formarea de nou colagen.

Pentru a crește eficiența tratamentelor de remodelare corporală, precum și a tratamentelor faciale, sistemul POWERSHAPE™ 2 integrează mai multe tipuri de radiofrecvență – mono-, bi- și multi-polară.

RADIOFRECVENȚA MONO-POLARĂ (TERMICĂ)

Sistemul POWERSHAPE™ 2 folosește o tehnologie avansată ce livrează valori constante de energie radiofrecvenţă termică (monopolară).

RADIOFRECVENȚA BI-POLARĂ CU ROLE MOTORIZATE

Radiofrecvenţa bipolară are efecte în straturile dermale până la adâncime de 5-10mm, ajutând metabolismul straturilor adipoase. Efectul combinat de radiofrecvenţă cu masaj vacumatic este soluţia fără efecte secundare şi aduc îmbunătăţiri aspectului celulitei şi condiţiiei generale a pielii. O serie de tratamente pentru întreţinere şi mentenanţă au rezultate de lungă durată.

RADIOFRECVENȚA MULTI-POLARĂ

Radiofrecvenţa multipolară de ultimă generaţie livrează energia termică şi undele electromagnetice adânc în straturile dermale pentru a stimula procesele fiziologice. Vă oferă rezultate în tratamentul celulitei, remodelare corporală şi regenerarea colagenului.

Vacuum endermologic

—Conturarea siluetei, curăţarea suprafeței tenului, creșterea circulației și detoxifierea zonei de tratament sunt doar câteva din beneficiile vacuumului în estetică

Sistemul POWERSHAPE™ 2 lucrează cu un vacuum de 700mmHg cu 4 moduri dinamice pulsate. Terapia cu vacuum stimulează mecanismele proprii ale corpului în lupta cu celulita mai eficient decât oricare alt tratament.

Stimulează drenajul limfatic şi circulaţia sângelui

Reduce volumul celulelor adipoase în hipoderm

Permite livrarea energiei adânc în ţesut datorită sucţiei

Facilitează dilatarea vaselor şi circulaţia oxigenului

Reduce viscozitatea celulelor adipoase localizate

Efect de stretching şi de masaj a ţesutului fibros

Reduce edemurile, contureaza forma corpului

Lipolaser

—LLLT – Low Level Laser Treatment este un tratament specific utilizat în remodelare corporală pentru lichefierea grăsimii și tonifierea pielii

Tratamentul lipolaser este un procedeu de fotobioremodelare și este eficient în reducerea grăsimii localizate, a circumferinței și în reducerea edemelor. Iradierea țesutul adipos cu lipolaser, creează pori de tranziție în adipocite și accelerează descompunerea trigliceridelor. Lipidele sunt localizate în țesutul interstițial, de unde sunt procesate prin metabolismul natural.

Tratamentul lipolaser reversează efectele dietei greșite – adică depunerea caloriilor consumate în exces și creșterea stratului adipos. Fotobioremodelarea stimulează procesul natural a corpului de eliberare a conținutului celulelor adipoase și reduce grosimea stratului adipos.

Tratamentul cu lipolaser prezintă următoarele beneficii:

Fără intervenție chirurgicală

Fără durere

Fără timp de recuperare

Fără efecte secundare

Sistemul POWERSHAPE™ 2 lucrează cu un laser de joasă frecvență de 650nm.

Specificații tehnice sistem PowerShape

APLICATOR AUTOROLL – RF bipolar, role motorizate, vacuum, lipo (x1) – L
APLICATOR MULTI-S – RF multipolar, vacuum, lipo – S
APLICATOR MULTI-M – RF multipolar, vacuum, lipo – M
APLICATOR MULTI-L – RF multipolar, vacuum, lipo – L
APLICATOR FACE – Monopolar
RADIOFRECVENTĂ Mono- / Bi- / Multipolar
RADIOFRECVENTĂ 2MHz
ENERGIE MAXIMĂ 100W
VACUUM 700mmHg // 4 moduri puls dinamic
LIPOLASER 650nm
GREUTATE 60Kg
DIMENSIUNI 413 x 572 x 1250mm
PRODUCATOR Eunsung Global