Skip links

Tratamente cu oxigen hiperbaric

JetClear

Tratamente de ultima generație a tenului și a scalpului, curățare, hidratare și oxigenare cu Jetpeel™ și Oxyspray™. Tratament anti-aging, anti-oxidant, nutritiv, neinvaziv, suitabil pentru femei, bărbaţi, la orice vârstă si pentru toate  tipurile şi culorile de piele. 

Solicită informații

Infuzie hiperbarică

Oxyjet™ şi Oxyspray™

Tratamentul de infuzie hiperbarică Oxyjet™ şi Oxyspray™ este cel mai utilizat pe faţă, gât şi decolteu, dar se poate recomanda pentru orice parte a corpului care necesită o curăţare şi o hidratare profundă.

Procesul de îmbătrânire, manifestat prin pierderea elasticităţii, reducerea hidratării şi a vitalităţii pielii, este inevitabil. Apa şi oxigenul sunt elemente de care avem nevoie constant pentru regenerarea celulelor, pentru reconstrucţia şi revitalizarea organismului.

Oxigenul este un produs cu proprietăţi catalizatoare deosebite. Studiile arată, că produsele topice utilizate, au nevoie de circa 8 ore ca să penetreze pielea, iar în multe cazuri, nu toate straturile epidermale sunt atinse. Cu Jet Peel, produsele penetrează tegumenul mai adânc, în doar 1 – 1 1/2 oră.  Un alt avantaj a sistemelor de infuzie hiperbarică, este că accelerează vindecarea după tratamente mai invazive, cum ar fi epilare cu laser, tatuaje sau makeup permanent.

Tratamentele infuzie oxigen hiperbaric lucrează la 5 nivele simultan:

Curăţare profundă

Folosind oxigen, apă şi vitamine la viteza supersonică, pentru curăţarea blândă a pielii de depuneri, rezultând într-o piele strălucitoare.

Hidratare

Jetul propulsat conţine apă, oxigen şi vitamine hidratând, calmând şi oferind un sentiment reconfortant pielii.

Microcirculaţie

Oxyjet™ Peel împrăştie apă şi oxigen cu viteza supersonică pe suprafaţa pielii care creează o micro circulaţie îmbunătăţită pe zona tratată

Exfoliere

Straturile moarte a tegumenului sunt îndepărtate confortabil, redând vibraţia şi luminozitatea pielii.

Oxigenare

Infuzie de oxigen şi vitamine cu o penetrare profundă în stratul dermal. Vitalitatea pielii este redată, pielea primeşte un element vital pentru a crea colagen, elementul structural pentru elasticitatea şi vitalitatea pielii.

JetPeel

—Curățarea profundă a pielii și hidratare cu mixtură de apă și oxigen la mare presiune

JetPeel™ este o tehnologie avansată aplicată care asigură infuzia de apă şi oxigen la mare presiune, penetrând adânc în straturile dermale, regenerând şi revitalizând elasticitatea naturală a tegumenului. Sistemul JETCLEAR™ lucrează cu cea mai mare presiune comparativ cu sistemele similare de pe piață, îmbunătăţirea rapidă a aspectului tenului observându-se chiar şi după un singur tratament.

Avantaje modul JetPeel™:

Curățarea profundă și oxigenarea tenului

Efectiv în tratamentul pielii lipsite de vitalitate

Îmbunătăţirea microcirculaţiei sângelui

OxySpray

—Oxigenarea delicată a tenului și infuzie de soluții active prin modulul Oxyspray™
Oxyspray™ este un tratament anti-oxidant, anti-inflamator, oferind două alternative pentru utilizator:

Modul “Pure Oxygen Spray”: tratament cu oxigen hiperbaric pentru o piele fină, delicată şi un efect calmant;

Modul “Oxygen Spray + Substanțe active”: tratamente cu oxigen hiperbaric în combinație cu soluții active, cum ar fi acid hialuronic, colagen, vitamine, sau tonifiante faciale cosmetice sau a părului / scalpului.

Avantaje modul Oxyspray™:

Livrare transdermală eficientă a suplimentelor nutritive

Calmare şi relxare pentru proceduri de post-peeling

Îmbunătăţeşte aspectul pigmentaţiilor, cicatricilor post-acneice şi a ridurilor

Îmbunătăţire rapidă a aspectului general a pielii

Specificații tehnice sistem JetClear

OXYSPRAY 5 Kg/cm2 (4,9 Bar)
JETPEEL 10 Kg/cm2 (9,8 Bar)
DIMENSIUNI 1050 x 350 x 400 mm
GREUTATE 37 Kg
PRODUCATOR Eunsung Global