Skip links

Tratament microace și electroporație

Sistem EPN

EPN™ sau electroporation microneedle este un sistem 2-in-1 – tratament microace și electroporație – pentru îngrijirea și tratamentul pielii

Solicită informații

Efect

Sinergetic

EPN™ este un dispozitiv de nouă generație care combină beneficiile tratamentelor de microace, cu capacitatea crescută de penetrare asigurată de electroporație. Prin tratamentul de microace fracționate combinată cu electroporație, EPN™ îmbunătățește livrarea de substanțe active la diferite adâncimi în pielea feței și scalp.

Timpul de tratament mai scurt și eficiența ridicată, permite o abordare mai comfortabilă pentru pacient, asigurând în același timp rezultate remarcabile.

Indicații clinice EPN:

Regenerarea părului / tratamentul alopeciei

Îmbunătățirea aspectului cicatricilor

Uniformizarea tonului pielii

Reducerea dimensiunii porilor

Creșterea fermității pielii, lifting

Tratamente anti-aging și anti-rid

Control precis

Efect sinergetic de livrare a substanțelor active și un control precis al tratamentului. Refacerea generala a condiției pielii în timp foarte redus

Tratamente localizate

tratamente anticelulitice localizate strict pe zone afectate (aminexil pentru tratarea calvitei, elastină pentru vindecarea vergeturilor)

Livrare eficientă

combinația de microace și electroporație livrează eficient substanțe de greutate moleculară crescută și hidrofilice

Stimularea fibroblaștilor

Stimularea fibroblaștilor pentru producția de colagen

Tratament microace

—Terapia de inducție de colagen prin microace produce până la 1 million de micro-canale (“scurt circuite” printre celule) în stratul dermal a pielii.
Cum funcționează tratamentul cu microace?

Terapia cu microace se bazează pe mecanismele de auto-vindecare ale organismului. Corpul dumneavoastră, reacţionează la introducerea acelor la fel cum reacţionează la orice alt obiect care penetrează pielea. Introducerea de ace chrirugicale foarte subţiri este percepută de nervii receptori ai pielii ca un stimul. Acele sunt atât de fine, încât rănirea pielii este nedetectabilă – epidermul rămâne cvasi intact. În schimb, acest stimul nervos transformat în semnale electrice declanşează un proces de vindecare în „cascadă”.

Celulele pielii din jurul canalului format prin înţepare eliberează factori de creştere pentru celulele nediferenţiate care se înmulţesc, formează noi celule, fibroblaştii care vor produce mai multe fibre de colagen şi elastină. Sarcina fibroblaştilor este de a migra către leziune pentru a o vindeca (a închide rana, de a o repara cu fibre de colagen şi elastină).

Beneficiile tratamentului de Microace EPN™

Stimularea producției de colagen și elastină

Minimizează iritația pielii și discomfortul prin aplicarea verticală

Adâncime de tratament adjustabilă 0-2mm

Tratamentul zonelor dificile prin designul unic a vârfului de tratament

Electroporație

—Electroporația este o metodă prin care, cu ajutorul impulsurilor electrice de intensități reduse, se deschid canalele de la nivelul memebranelor celulare, permițând substanțelor să pătrundă în interiorul celulei

Electroporația este tratamentul care mărește porii de pâna la 400 de ori, crescând foarte mult permeabilitatea epidermei, și ajută la penetrarea ingredientelor active din cocktailul cosmetic în straturile profunde ale pielii.

Beneficiile tratamentului de Electroporație EPN™

Introducerea colagenului în buze

Tratamente anticelulitice localizate strict pe zone afectate (aminexil pentru tratarea calvitei, elastină pentru vindecarea vergeturilor)

Introducerea produselor pentru tratarea diverselor forme de acnee

Tratamente pentru capilare sparte

Tratamente anti-rid

Stergerea petelor de pigmentare

Hidratarea pielii cronic dezhidratate

Specificații tehnice sistem EPN

VITEZA / MINUT 3 viteze – 4.000 / min., 4.500 / min., 5.000 / min.
ADÂNCIMEA DE PĂTRUNDERE Reglabil de la 0.1 – 2.0mm
DIMENSIUNEA ACELOR 33G
NUMĂR ACE 9 ace într-un singur ansamblu
ELECTROPORAȚIE 5 nivele intensitate
DISPOZITIV MULTI-AC Utilizare unică
PRODUCATOR Eunsung Global