Skip links

Microdermabraziune

Cea mai bună metodă medicală de înfrumusețare

Aparatele de microdermabraziune fără cristale tratează sigur şi eficient o gamă largă de afecţiuni ale pielii

Dermabraziunea cu micro-cristale a fost concepută mai întâi de italianul Florence Mattiolli, acumulând până în prezent o istorie de peste 20 de ani. O astfel de tehnologie este folosită doar de experții dermatologi și de medici, dar se pare că este aleasă din ce în ce mai mult de saloane și centre SPA. A fost numită cea mai bună metodă medicală de înfrumusețare și a fost dezvoltată în Europa timp de mai mulți ani, a vindecat mii de pacienți cu diverse afecțiuni și a obținut un efect extrem de satisfăcător.

Dermabraziunea cu diamante oferă o opțiune non-chirurgicală de finisare a pielii folosind capete de diamant sterile pentru a curăța stratul de la suprafața pielii, dupa care se aspiră particulele împreună cu impuritățile. Această procedură îndepărtează resturile de piele, imperfecțiunile, urmele cicatricilor, ridurile și pigmentația nedorită a pielii. Folosirea moderată a dermabraziunii cu diamante, împreună cu produsele de îngrijire a pielii, ce penetrează stratul de la suprafața acesteia ajungând la nivelul dermei, ajută la refacerea nutrienților naturali, restabilirea activității celulare si refacerea sănătății pielii. Rezultatul dermabraziunii este, de cele mai multe ori, o piele sănătoasă, strălucitoare și frumoasă.

Aparatele de microdermabraziune fără cristale tratează sigur şi eficient o gamă largă de afecțiuni ale pielii, ce cuprinde efectele îmbătrânirii tenului, pielea decolorată şi congestionată, firele de păr încarnate, vergeturile, celulita și ridurile. Tratamentele de microdermabraziune fără cristale sunt recomandate pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă.

Cuprinde o gamă unică de tratamente corporale integrale

Este lipsită de riscuri în cazul tratamentelor pielii sensibile din zona ochilor, gurii şi gâtului

Tratează eficient zonele greu accesibile din cutele pielii

Nu există cristale consumabile greu de întreţinut şi înlocuit

Hipoalergenică şi igienică

Operează elegant şi silenţios