Skip links

Lifting facial 3D

Microson Pen

Sistem ultima generație de ultrasunetelor de mare intensitate micro-focusate (HIFU) pentru lifting facial total 3D – stimulare intensivă cu ultrasunete a SMAS / strat dermal / strat subdermal la adâncimi de 1.5 / 3.0 / 4.5mm

Solicită informații

Ultrasunete

microfocusate

MICROSON™ PEN este un dispozitiv inovativ pentru lifting facial care folosește energia ultrasunetor micro-focusate de mare intensitate. Transducerii cu acțiune în diferite profuzimi ale tegumentului, SMAS / strat dermal / strat subdermal asigură un efect de lifting 3D vizibil imediat după tratament. Comparativ cu alte sisteme HIFU tradiționale, MICROSON™ PEN dispune de o tehnologie inovativă de iradiere cu energie HIFU în modul punct-cu-punct, asigurând rezultate vizibile imediate.

Indicaţii clinice HIFU Microson™ Pen

Lifting instant sprâncene și zona ochilor;

Ștergerea sau îmbunătăţirea aspectului ridurilor periorbitale și a ridurilor de expresie;

Reducerea dimensiunii porilor;

Tratamentul cicatricilor post-acneice;

Lifting instant sprâncene și zona ochilor;

Creșterea elasticităţii pielii prin stimularea structurii de elastină și colagen;

Lifting neinvaziv pentru faţă, gât și zona decolteului;

Tehnologia de pulsare rapidă

Ajustarea vitezei de impuls este posibilă de la 1 la 7 puncte / secundă (1-7Hz) și va fi setată în funcție de experiența de manipulare a operatorului și de starea pielii pacientului.

Tehnologia HIFU Microson Pen

High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) este o procedură estetico-medicală ce folosește energia ultrasunetelor pentru a încălzi local și a distruge țesutul prin ablație.

Tehnologia HIFU Microson Pen

—High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) este o procedură estetico-medicală ce folosește energia ultrasunetelor pentru a încălzi local și a distruge țesutul prin ablație.

Ultrasunetele focusate de mare intensitate (HIFU) sunt livrate în tegumen, inclusiv până la nivelul SMAS (Superficial Muscular Aponeurosis System), sub forma de fascie. Acestea generează o creștere a temperaturii locale în dermisul adânc și țesutul fibros. Când temperatura trece de 47°C (pragul de denaturare a proteinelor), zona de coagulare este generată.  Zona astfel afectată este umplută de țesutul/mușchiul învecinat, cauzând creșterea elasticității pielii și dispariția/atenuarea ridurilor.

De ce este diferit Microson™ Pen?

MICROSON™ PEN este un dispozitiv de mare precizie, care creează un singur punct țintit de coagulare cu fiecare declanșare. Comparativ, sistemele tradiționale HIFU, creează puncte de coagulare termică sub formă lineară – ceea ce nu permite tratamentul zonelor dificile (zona ochilor / zona gurii) unde cele mai vizibile sunt semnele îmbătrânirii cutanate.

Pentru a oferi tratamente rapide cu efecte maxime, MICROSON™ PEN introduce modul de tratament RUBBING MODE – ceea ce înseamnă contact continuu pe zona de tratament pentru tratament focusat pe zone mici  (ex. zona peri-oculară / peri-bucală).

Tehnologia avansată HIFU

Transfer stabil de energie cu ultrasunete datorită conceptului revoluționar a transductorilor

Leziuni ale pielii și efecte secundare minime

Generează puncte stabile și precise de coagulare

Disconfort redus client

Viteză crescută de tratament datorită RUBBING MODE

Tehnologia de pulsare rapidă

Ajustarea vitezei impulsului este posibilă de la 1 la 7 puncte / secundă (1-7Hz) și va fi setată în funcție de experiența de manipulare a operatorului și de starea pielii pacientului.

Avantaje Microson Pen

—MICROSON™ PEN este un sistem hifu de ultimă generație, care prezintă o serie de avantaje competitive față de generațiile precedente de sisteme HIFU

Sesiuni scurte de tratament – Tratamente rapide și eficiente cu frecvențe între 1 – 7Hz

Posibilitatea de a trata zone mici – Pot fi tratate zone curbate și înguste, cum ar fi zona peri-oculară, nu doar zone mari precum cu alte sisteme HIFU

Siguranță – Transductorul este un element consumabil. Întregul aplicator este înlocuit la sfârșitul duratei de viață = sistemul întotdeauna este în stare optimă

3 transductoare diferite – 3 adâncimi diferite pentru optimizarea tratamentului în conformitate cu zona tratată și starea pacientului

Ecran tactil de 10 inch – ușor de utilizat, curățat și întreținut.

Senzor intern de temperatură – Siguranță sporită cu senzor de temperatură (putere redusă dacă temperatura internă a cartușului depășește 43°C)

Transducere optimizate în 3 variante diferite

Asemănător sistemelor HIFU clasice, MICROSON™ PEN ne pune la dispoziție 3 tipuri de transductori, cu adâncimi diferite de acțiune, pentru a oferi un tratament complet cu rezultate imediat vizibile:

TRANSDUCTOR 1.5MM
Atinge nivelul SMAS și realizează lifting-ul dorit
TRANSDUCTOR 3.0MM
Atinge nivelul SMAS și realizează lifting-ul dorit
TRANSDUCTOR 4.5MM
Atinge nivelul SMAS și realizează lifting-ul dorit

Fiecare transductor are un număr de 200.000 impulsuri disponibile – iar după consumarea acestora, se schimbă întreg ansamblul de tratament.

Specificații tehnice sistem Microson Pen

TIP ENERGIE Ultrasunete mare intensitate focusate (HIFU)
TRANSDUCER SMP4-4.5mm // DDP7-3.0mm // SDP7-1.5mm
FRECVENȚA 1 – 7Hz
LUNGIME 25mm (maximum)

GREUTATE 26 kg (cu stativ)
DIMENSIUNI 404 x 370 x 150mm
DISPLAY 10.2 inch ecran tactil
PRODUCATOR Eunsung Global