Skip links

Tratamente faciale cu infuzie oxigen hiperbaric

Octoline 2

Sistem performant cu 8 funcții pentru tratamente faciale cu infuzie oxigen hiperbaric — Jet Peel și Spray, iontoforeză — Iontorolă, Ionto-Lifting, IontoForeză clasică şi ultrasunete — ultrasunete pentru față și zona ochilor, spatula cu ultrasunete

Solicită informații

Aparat versatil

pentru tratamente dermato-cosmetice

OCTOLINE™ 2 este cel mai nou şi mai versatil aparat multifuncţional de tratamente dermato-cosmetice – ultrasunete pentru faţă şi zona ochilor (rejuvenarea pielii), spatula cu ultrasunete (masaj, lifting şi curăţarea pielii), iontoforeză (absorbţia mărită a substanţelor active în piele), ionto-rolă şi ionto-lifting, infuzie oxigen hiperbaric spray (anti-oxidant) şi jet peel (peeling cu oxigen în profunzime neinvaziv).

Procesul de îmbătrânire, manifestat prin pierderea elasticităţii, reducerea hidratării şi a vitalităţii pielii, este un proces inevitabil, dar controlabil. Apa şi oxigenul sunt elemente de care avem nevoie constant pentru regenerarea celulelor, pentru reconstrucţia şi revitalizarea organismului.

Oxigenul este un produs cu proprietăţi catalizatoare deosebite. Studiile arată, ca produsele topice utilizate, au nevoie de cca. 8 ore ca să penetreze pielea, iar în multe cazuri, nu toate straturile epidermale sunt atinse. Prin JetPeel™, penetrarea adâncă a produselor în tegumen este accelerat, la un interval de doar 1 – 1 1/2 ora. Un alt avantaj a sistemelor de infuzie hiperbarică, este ca ameliorează efectele secundare și discomfortul după tratamente mai invazive, cum ar fi epilarea cu laser, tatuaje sau make-up permanent.

Infuzia cu oxigen hiperbar lucrează la 5 nivele simultan:

Curățare profundă

Folosind jetul de aer, apă şi vitamine la viteza supersonică, curăţă blând pielea de depuneri, și conferă un ten strălucitor

Exfoliere

Straturile moarte a pielii sunt îndepărtate confortabil, redând vibraţia şi luminozitatea pielii

Hidratare

Jetul propulsat conţine apă, oxigen şi vitamine, hidratând, calmând şi oferind un sentiment reconfortant pielii

Microcirculație

JetPeel™ împrăştie apă şi oxigen cu viteza supersonică pe suprafaţa pielii care creează o micro circulaţie îmbunătăţită pe zona tratată

Oxigenare

Infuzie de oxigen şi vitamine cu o penetrare profundă în stratul dermal. Vitalitatea pielii este redată, pielea primeşte un element vital pentru a crea colagen, elementul structural pentru elasticitatea şi vitalitatea pielii

JetPeel

—JetPeel™ este o tehnologie avansată aplicată care asigură infuzia de apă şi oxigen hiperbaric la viteze supersonice, penetrând adânc în straturile dermale, regenerând şi revitalizând elasticitatea naturală a tegumenului. Îmbunătăţirea rapidă se observă chiar şi după un singur tratament.
Avantaje modul JetPeel™:

Redă vitalitatea și strălucirea pielii obosite

Îmbunătăţirea microcirculaţiei sângelui

Creşterea eficienţei altor tratamente cosmetice

Efect anti-alopecia

Oxispray

OxySpray™ este un procedeu de infuzie cu oxigen hiperbar, cu efect anti-oxidant și de calmare, oferind două alternative pentru utilizator:

Modul “Pure Oxygen Spray”: tratament cu oxigen hiperbar pentru o piele fină, delicată şi un efect calmant;

Modul “Oxygen Spray + Substanțe active”: tratamente cu oxigen hiperbar în combinație cu soluții active cosmetice, cum ar fi acid hialuronic, colagen, vitamine, sau tonifiante faciale cosmetice sau a părului / scalpului.

Avantaje modul OxySpray™:

Creșterea livrarării eficiente a suplimentelor nutritive

Calmare şi relxare pentru proceduri de post-peeling

Îmbunătăţeşte aspectul pigmentaţiilor, cicatricilor post-acneice şi a ridurilor

Îmbunătăţire rapidă a aspectului general a pielii

Iontosforeza

Aplicând un câmp electric prin intermediul a doi electrozi aşezaţi pe piele, se introduc în piele ioni pozitivi sub electrodul pozitiv şi ioni negativi sub cel negativ. Acest procedeu se numeşte iontoforeză. Iontoforeza face parte din categoria stimulării galvanice.

PROGRAM (+) ION şi (-)ION

Reduce dimensiunea porilor, cantitatea de sebum, previne acneea, deschide culoarea petelor pigmentate şi a pistruilor, îmbunătăţeşte aspectul ridurilor superficiale şi elasticitatea pielii, hidratare

PROGRAM VITAMINE

Deschide si lumineaza aspectul pielii;

PROGRAM LIFTING

Folosind curenţi de ion (+) & (–), oferă elasticitate pielii prin stimularea muşchilor şi a ţesutului, stimulează rădăcinile părului şi îmbunătăţeşte elasticitatea părului.

Ultrasunete

Ultrasunetele sunt folosite cu succes în tratamentele estetice, datorită a trei efecte majore asupra tegumenului:

Efect mecanic: efectele mecanice includ un aspect foarte important, micro-masajul tesutului, estomparea cicatricilor, o mai buna tonifiere la nivelul straturilor superioare si elasticitate a pielii.

Efect termic: efectele termice ale ultrasunetelor creeaza frecare și cresc nivelul de căldura la nivel local. Crescând metabolismul fibroblaștilor si al altor celule conjunctive, crește și producția de colagen și elastină. O temperatură mai ridicată stimulează, circulația sanguină din zonă, aducând cu ea mai mult oxigen și elemente nutritive, care ajută la vindecare. Un alt beneficiu al creșterii circulației sanguine este o mai bună circulație a limfei, ajutând la eliminarea toxinelor și a reziduurilor.

Efect chimic: ultrasunetele ajută la creșterea numărului de reacții chimice ale celulelor pentru a facilita vindecarea. Acestea scad, de asemenea, nivelul pH-ului local și cresc permeabilitatea celulelor pielii – efecte ce favorizează penetrarea ingredienților activi în epiderm.

Spatula ultrasunete

Spatula ultrasunete (SONO), este un aparat cu ultrasunete multifuncţional – incluzând peeling delicat (gomaj cu ultrasunete), masaj cu ultrasunete şi introducerea substanţelor active în piele.

Masaj cu ultrasunete

Masajul cu ultrasunete (ULTRASON) este cea mai nouă tehnologie de refacere a suprafeţei pielii în mod progresiv şi non-invaziv. Această terapie activează celulele, revigorează fibrele pielii şi întăreşte contracţia pe loc, ceea ce previne în mod eficient procesul de îmbătrânire a pielii.

Specificații tehnice sistem Octoline2

ULTRASUNETE SONO  24 KHz / 4 programe
ULTRASUNETE ULTRASON 3 MHz / 4 programe
JETPEEL 10 Kg/cm2 (9,8 Bar)
OXYSPRAY 5 Kg/cm2 (4,9 Bar)
IONTOFOREZA 4 aplicatoare / 3 programe
DIMENSIUNI 1000 x 450 x 410 mm
GREUTATE 40 Kg