Skip links

paletă extinsă de soluții pentru îngrijirea tenului

SmartLine

Aparat cosmetic multifuncțional pentru îngrijirea perfectă a feței și scalpului cu ultrasunete, electroporație, iontoforeză, lifting și crioterapie

Solicită informații

Aparat versatil

multifuncțional pentru tratamente faciale

Sistemul 6-in-1 SMARTLINE™ este un aparat versatil multifuncțional pentru tratamente faciale, care asigură o paletă extinsă de soluții pentru îngrijirea tenului – de la curățarea profundă a pielii, până la penetrarea ingredienților activi din soluțiile de tratament și calmarea tenului post-tratament.

SMARTLINE îndepărtează delicat impuritățile de pe suprafața pielii, stimulează mușchii feței, asigură penetrarea ingredienților activi și hidratarea optimă a tenului, pentru rezultate extraordinare în cadrul tratamentelor de rejuvenare, anti-rid, depigmentare sau tratamentului tenurilor acneice.

Funcțiile SmartLine

IONTOFOREZĂ

Creșterea permiabilității pielii prin stimulare galvanică

Y LIFTING MICROCURENȚI

Stimularea musculaturii fetei prin Y lifting

CRIOTERAPIE

Calmarea tenului si inchiderea tratamentelor prin crioterapie

ELECTROPORAȚIE MULTIPOLARĂ

Creșterea penetrării soluțiilor prin aplicatorul multipolar și electro-mască

TRATAMENT ULTRASUNETE

Masaj ultrasunete și tratamente depigmentare / Curățarea și masajul feței cu spatula cu ultrasunete

Iontoforeză

—Aplicând un câmp electric prin intermediul a doi electrozi aşezaţi pe piele, se introduc în piele ioni pozitivi sub electrodul pozitiv şi ioni negativi sub cel negativ. Acest procedeu se numeşte iontoforeză

  • DE CE IONTOFOREZA?

5 minute de iontoforeză echivalează cu cel puțin o oră în care masezi crema pe piele. Asta deoarece viteza de introducere în tegumen a substanțelor active prin ionoforeză este de zeci de ori mai mare decât difuzia simplă din cazul cremelor aplicate pe piele. Introducerea în piele a ionilor activi biologic întinerește pielea prin activarea metabolismului celular și a circulației sanguine locale. În plus ionii de argint, distrug bacteriile (acnee) și blochează virușii (herpes).

Program (+) Ion

Recomandat pentru pielea grasă, predispusă la acnee

Produse recomandate: Hamamelis, Vit-B, soluții anti-acnee ionizat (+)

Efect: reduce dimensiunea porilor, reduce cantitatea de sebum, previne acneea

Program (-) Ion

Recomandat pentru pielea: probleme de pigmentație, piele îmbătrânită sau uscată

Produse recomandate: acid ascorbic ionizat (Vit-C), soluții de regenerare, acid hialuronic (-)

Efect: deschide culoarea petelor pigmentate și a pistruilor, îmbunatățește ridurile superficiale, îmbunătățește elasticitatea pielii, hidratare

Program Vitamine

Efect: deschide și lumineaza aspectul pielii

Recomandat pentru pielea: probleme de pigmentație, pielea obosită

Ultrasunete în estetică

—Ultrasunetele sunt vibrațiile  mecanice  pendulare cu frecvența între  500 khz – 3000 khz. aplicarea ultrasunetului pe tegumen produce un transfer de energie, prin alternarea stărilor  de presiune realizate
Ultrasunetele sunt folosite cu succes în tratamentele estetice, datorita a trei efecte majore asupra tegumenului:

Efect mecanic – efectele mecanice includ un aspect foarte important, micro-masajul țesutului, estomparea cicatricilor, o mai bună tonifiere la nivelul straturilor superioare și elasticitatea pielii.

Efect termic – efectele termice ale ultrasunetelor creeaza frecare și cresc nivelul de căldura la nivel local. Crescând metabolismul fibroblaștilor si al altor celule conjunctive, crește și producția de colagen și elastina. O temperatură mai ridicată stimuleaza, circulația sanguină din zonă, aducând cu ea mai mult oxigen și elemente nutritive, care ajută la vindecare. Un alt beneficiu al creșterii circulației sanguine este o mai buna circulație a limfei, ajutând la eliminarea toxinelor și a reziduurilor.

Efect chimic – ultrasunetele ajută la creșterea numărului de reacții chimice ale celulelor pentru a facilita vindecarea. Acestea scad, de asemenea, nivelul pH-ului local și cresc permeabilitatea celulelor pielii – efecte ce favorizează penetrarea ingredienților activi în epiderm.

SPATULA ULTRASUNETE

Spatula ultrasunete este un aparat cu ultrasunete multifuncțional – incluzând peeling delicat (gomaj cu ultrasunete), masaj cu ultrasunete și introducerea substanțelor activi în piele. Spatula cu ultrasunete SMARTLINE™ dispune de 3 programe – CLEANSING / SCALING, LIFTING, VITAMIN – iar intensitatea se poate seta în 3 trepte.

MASAJ CU ULTRASUNETE

Masajul cu ultrasunete este cea mai noua tehnologie de refacere a suprafeței pielii în mod progresiv și non-invaziv. Această terapie activează celulele, revigorează fibrele pielii. Masajul cu ultrasunete de 3MHz SMARTLINE™ dispune de 4 programe – RIDURI, ACNEE, CUPEROZA și CICATRICI.

Terapia cald & rece

—Aplicarea repetată alternativă a celor două proceduri are o tradiţie lungă în ţările nordice, rezultând în îmbunătăţirea circulaţiei, antrenarea muşchilor faciali, conferă fermitate zonelor tratate şi este o terapie foarte plăcută.
TERAPIA RECE

Terapia rece a fost creată special pentru calmarea pielii după efectuarea unui tratament invaziv, cum ar fi tratamente cu lasere, radiofrecvența fracționată sau microdermabraziune, iar efectul este de calmarea inflamării și închidere a porilor după tratament.

TERAPIA CALDĂ

Terapia caldă este folosită pentru deschiderea porilor şi accelerarea absorbţiei elementelor nutritive. Se foloseşte de asemenea pentru masajul cald, relaxant al pielii.

Mezoporație

—Mezoporația – fără afectarea integrității structurale, introduce ingredienții activi în straturile profunde ale pielii, cu ajutorul curentului modulaț, care, crează o deschidere temporară a membranei celulare

Dermoporația / mezoporația combină în cadrul aceleiași ședinte doua terapii puternice: electroporația – care mărește porii de pâna la 400 de ori, crescând foarte mult permeabilitatea epidermei, și electroforeza – o metodă prin care ingredientele active din cocktailul cosmetic sunt împinse în straturile profunde ale pielii.

Dermoporația / mezoporația constă în introducerea în profunzimea țesutului a unor substanțe active, iar acest lucru poate fi folosit în diverse moduri:

Introducerea colagenului în buze

Tratamente anticelulitice localizate strict pe zone afectate (aminexil pentru tratarea calvitei, elastina pentru vindecarea vergeturilor)

Introducerea produselor pentru tratarea diverselor forme de acnee

Tratamente pentru capilare sparte

Tratamente anti-rid

Stergerea petelor de pigmentare

Hidratarea pielii cronic dezhidratate.

Sistemul dispune de aplicator multipolar de mezoporatie cu lumina LED de doua lungimi de unda – LED albastru (415nm) și LED roșu (620nm).

Lifting microcurenți

—Prin aplicarea de micro-curenți în stratul superficial a tenului, este obținut un efect de tensionare asupra musculaturii faciale

Efectul de lifting stimulează formarea de colagen nou și stimuleaza țesuturile dermale pentru a crește nivelul de elastină. Aplicatorul în forma de “Y” urmărește perfect liniile naturale ale feței, iar controlul intensității în 10 trepte SMARTLINE™ permit adaptarea comfortabilă pentru orice client.

Beneficiile tratamentului cu microcurenți:

Îmbunătățește tonusul muscular al feței și a decolteului

Ridica pomeții și sprâncenele

Reducere ridurile superficiale și elimină liniile fine

Îmbunatățește circulația la nivel facial

Ajută la exfolierea tenului și eliminarea celulelor moarte

Restructureaza tenul deteriorat

Ajută la deschiderea porilor pentru ca pielea să poată absorbi mai repede produsele cosmetice applicate

Specificații tehnice sistem SmartLine

ELECTROPORAȚIE Masca + Multipolar / 10 nivele adjustabile
ULTRASUNETE Spatula 40KHz – 3 programe / 3 nivele adjustabile
LIFTING 10 nivele adjustabile
IONTOFOREZĂ 3 programe / 10 nivele adjustabile
ULTRASUNETE Masaj 3MHz – 4 programe / 3 nivele adjustabile
CRIO 5 nivele adjustabile
DIMENSIUNI 420 x 540 x 370mm
GREUTATE 24kg